Grilio anglys iš lapuociu medžiu
Grilio anglys iš lapuociu medžiu

Pagamintos iš medžių, nukirstų miško retinimo darbų metų, naudojant aplinką ir energiją tausojančią džiovinimo technologiją.

  • Nedulkančios lapuočių medžių anglys
  • Ekologiška žaliava

Į kepsninės dugną įberkite nedidelį kiekį anglių. Užpurkškite nedidelį kiekį degaus skysčio, palaukite, kol skystis įsigers. Uždekite. Galite naudoti ilgo degimo degtukus ar uždegimo kubelius (rekomenduojame), tuo atveju dėkite uždegimo kubelius ant kepsninės dugno, po anglimi. Uždekite.

Pakaitinkite 10—15 min. Kai anglys paraudonuos, galite pradėti kepti.

 

  • Drėgnumas: maks. 5%
  • Frakcija: 0 – 150 mm
    • 0 – 10 mm   maks. 5%
    • 0 – 20 mm  maks. 15%
  • Pelenai:  maks. 5%
  • Žaliava: beržas, alksnis, gluosnis, drebulė
  • Talpa: 15 l, 30 l